Απεργία – ΑΠΟΧΗ όλων των Δημοσίων Υπαλλήλων από τη συμμετοχή τους στο σύνολο των επιτροπών του Δημοσίου

perif_aigaiopel_enimerosi_42blue_1small

Συμμετέχουμε μαζικά στην κινητοποίηση που αποφάσισε η ΑΔΕΔΥ για απεργία – αποχή όλων των Δημοσίων Υπαλλήλων από τη συμμετοχή τους στο σύνολο των επιτροπών του Δημοσίου (προμηθειών, προγραμματισμού, αρχιτεκτονικού ελέγχου, έργων και μελετών κτλ) από τη Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016 έως την Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016

Όλοι μαζί στέλνουμε μήνυμα αντίστασης και πάλης για τα μισθολογικά, εργασιακά, ασφαλιστικά και κοινωνικά δικαιώματά μας. Για την προστασία των δημοσίων αγαθών και δημοσίων υπηρεσιών.

 

Δελτίο τύπου της ΑΔΕΔΥ αρ. πρωτ.25/19-1-2015

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. λαμβάνοντας υπ’ όψη τις συνέπειες που επιφέρει η τυχόν ψήφιση του προσχεδίου της Κυβέρνησης για το ασφαλιστικό που οι κυριότερες απ’ αυτές είναι:

  1. Οι μειώσεις των κυρίων συντάξεων των σημερινών συνταξιούχων αλλά και των συναδέλφων που συνταξιοδοτούνται από την ψήφιση του νομοσχεδίου.

  2. Η μείωση των επικουρικών συντάξεων

  3. Η ενοποίηση των Ταμείων σε ένα υπερ-Ταμείο χωρίς τον απαιτούμενο σχεδιασμό, που θα πολλαπλασιάσει τα σημερινά προβλήματα των Ταμείων και θα δημιουργήσει διοικητικό χάος και

  4. Τέλος, βάζει τα θεμέλια για τη μετατροπή του αλληλέγγυου αναδιανεμητικού Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης σε ανταποδοτικό και μακροπρόθεσμα σε πλήρως κεφαλαιοποιητικό.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί όλους τους εργαζόμενους σε πολύμορφες αγωνιστικές κινητοποιήσεις σύμφωνα με τις αποφάσεις του Γενικού Συμβουλίου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., των Σωματείων και των Ομοσπονδιών.

Αποφασίζει απεργία – αποχή όλων των Δημοσίων Υπαλλήλων από τη συμμετοχή τους στο σύνολο των επιτροπών του Δημοσίου (προμηθειών, προγραμματισμού, αρχιτεκτονικού ελέγχου, έργων και μελετών κτλ) από τη Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016 έως την Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016 με δυνατότητα συνέχισης με νεότερη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δελτίο Τύπου – Αποχή Δημοσίων Υπαλλήλων από τα καθήκοντά τους

 

 

ΑΔΕΔΥ : Ψήφισμα του Παλλαϊκού Συλλαλητηρίου της 16ης Ιανουαρίου

Ενημέρωση για την συμμετοχή των εργαζομένων στη απεργία – αποχή που προκήρυξε η ΑΔ ΕΔΥ για την κατάργηση του Ν.4250/2014 περί της αξιολόγησης του προσωπικού τ ων δημοσίων υπηρεσιών (Κεφάλαιο Γ, ΦΕΚ 74/Α).

Η απεργία – αποχή από τις διαδικασίες «αξιολόγησης» συνεχίζεται κανονικά και με το Νόμο!

Τα «όπλα» στις νομικές μάχες για την αξιολόγηση στο Δημόσιο

Το εξώδικο της ΑΔΕΔΥ για την απεργία – αποχή από την αξιολόγηση

 

Advertisements