Θλιβερά παράδοξα με ακόμα πιο θλιβερά παρεπόμενα……. Όταν τα συνδικαλιστικά όργανα εγκλωβισμένα στην «αλαζονεία της αυθεντίας» αποκτούν χαρακτηριστικά λειτουργίας κομματικών οργανώσεων και εφαρμογής κανόνων που καταργούν τον αρχικό τους χαρακτήρα

OSYAPE_LM_9

pame adedy

Η συμμετοχή σε απεργία είναι δικαίωμα και όχι υποχρέωση. Ελεύθερα ο κάθε «εργαζόμενος» μετέχει στις απεργίες που αποφασίζονται από το αρμόδιο συνδικαλιστικό φορέα.          

Οι παρατάξεις ανεξαρτήτως αν είναι αριστερές, δεξιές, κεντρώες, οφείλουν να σέβονται την προσωπική άποψη, να σέβονται την δημοκρατία και να σέβονται τον διάλογο.

Οι εποχές που όλα τα κόμματα «επένδυαν» σε κομματικοποιημένα άτομα και όχι πολιτικοποιημένα τέλειωσαν.

Αυτό που απαιτούν οι εργαζόμενοι από όλες τις πολιτικοσυνδικαλιστικές δυνάμεις που θέλουν να ορκίζονται στα λάβαρα των ιδεολογιών τους είναι να υπερβαίνουν εαυτούς και να βρίσκουν τρόπους συνολικής ενωτικής παρέμβασης για την προστασία των εργαζομένων και των κατακτήσεων τους.

Διαβάστε με προσοχή τις παρακάτω ανακοινώσεις και……βγάλτε τα συμπεράσματα σας!

sypa

ASYPA_1             pame_1

Συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος πραγματοποίησαν στις 11.00 το πρωί της Πέμπτης η ΑΔΕΔΥ, φορείς, σωματεία και σύλλογοι, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης κατά των μέτρων που προωθεί η κυβέρνηση.

Την ίδια ώρα, μέλη του ΠΑΜΕ ξεκίνησαν πορεία διαμαρτυρίας από την πλατεία Ομονοίας.

 

24ωρη απεργία Πέμπτη 7 Απριλίου

 

 

 

Advertisements