Απάντηση του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου στην νέα ανακοίνωση του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων.«Απειλές από υβριστές, από εκείνους που έχουν ξεπεράσει κάθε όριο προσβολής και σπίλωσης του Ροδιακού λαού και των θεσμικών του εκπροσώπων, δεν πρόκειται να δεχτώ»

perif_aigaiopel_enimerosi_42blue_1small

Τρωκτικά και παράσιτα αποκάλεσε τους αρχαιολόγους ο Περιφερειάρχης Γ. Χατζημάρκος

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, σε απάντηση του νέου Δελτίου Τύπου του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:     

«Κάποιοι με περισσή αλαζονεία επιμένουν να αυτοαναγορεύονται σε αποκλειστικούς προστάτες του δημοσίου συμφέροντος και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Κρυπτόμενοι πίσω από το παπικό τους αλάθητο ενοχλούνται από κάθε τεκμηριωμένη κριτική και δημοκρατικό έλεγχο.

Αντιπαρέρχονται δε και απαξιούν να απαντήσουν στην επί της ουσίας κριτική που τους ασκείται.

Αντί των απειλών, ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων οφείλει  μια συγνώμη  στον Ροδιακό λαό, ο οποίος δια των εκφραστών του είναι ο μόνος  που διατηρεί στο ακέραιο το δικαίωμα άσκησης κάθε νομίμου δικαιώματός του, προκειμένου να προασπίσει την ιστορία του, την αξιοπρέπειά του και το μέλλον του.   

 Απειλές από  υβριστές, από εκείνους που έχουν ξεπεράσει κάθε όριο προσβολής και σπίλωσης  του Ροδιακού λαού και των θεσμικών του εκπροσώπων, δεν πρόκειται να δεχτώ».

Πηγή : http://www.pnai.gov.gr   http://www.rodiaki.gr

 

Ο μανδύας της αυθεντίας και του αλάθητου που τόσο αυτάρεσκα φορούν,δεν μπορεί πια να τους καλύψει … Απάντηση στην Επίτιμη Διευθύντρια Αρχαιοτήτων Δρ. Μελίνα Φιλήμονος

Ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων σχετικά με τις δηλώσεις της 5ης Μαΐου 2016 του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, κ. Χατζημάρκου

Η κ. Μελίνα Φιλήμονος, επίτιμος διευθύντρια Αρχαιοτήτων απαντά για τα …τρωκτικά της Αρχαιολογίας 

Τρωκτικά και παράσιτα αποκάλεσε τους αρχαιολόγους ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, με αφορμή την υπόθεση του Γκολφ

Ο ευτελισμός ενός θεσμού από τον «φερόμενο» θεματοφύλακα

Πλήρης δικαίωση του Προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη να μην υπερψηφίσει την υποψηφιότητα του κ. Παυλόπουλου για ΠτΔ

5 Μαΐου 2016

 

 

 

Advertisements