Για την αντισυναδελφική στάση του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Περιφερειακών Ενοτήτων Δωδεκανήσου

perif_aigaiopel_enimerosi_42blue_1small

%cf%83%ce%b5%ce%b1%ce%b4%ce%b1_

Με αφορμή το αριθ. 27/12-11-2016 Υπόμνημα της διοίκησης του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Νοτ. Αιγαίου, Περιοχής Δωδεκανήσου (ΣΥΠΝΑΠΕΔ)   

Πατήστε στην εικόνα του εγγράφου για να διαβάσετε την επιστολή :

%cf%83%ce%b5%ce%b1%ce%b4%ce%b1

Πηγή : http://apdaigaiou.blogspot.gr

Ενημερώθηκε 09/12/2016 :

0912160rodiaki-40_

Ανεβαίνουν τα… μποφόρ αντιπαράθεσης στο Αιγαίο, μεταξύ εργαζομένων της Περιφέρειας αλλά και του συλλόγου Εργαζομένων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Ενδεικτικό το σχόλιο εργαζομένου στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση Δωδεκανήσου:

“Ο σύλλογος της Αποκεντρωμένης για λογαριασμό του ΣΥΝΑΝΚ…..συκοφαντεί το σύλλογό μας.
Γνωρίζουμε τις άριστες σχέσεις και τα ταυτόσημα συμφέροντά  της αφού εδρεύουν και δυο στη Σύρο!  Το διαπιστώσαμε κατά την διαδικασία έγκρισης του νέου οργανισμού της Περιφέρειας.

Η ακαταλαβίστικη επιστολή  μας θυμίζει την χαρακτηριστική σκηνή από την ταινία «Αλαλούμ» (1982), όπου ο κομματικός διαφωτιστής (κομισάριος), τον οποίον υποδύεται  ο Κωνσταντίνος Τζούμας, συναντά στην ύπαιθρο τον βοσκό Τραμπάκουλα (Χάρρυ Κλυν) και του λέει τα εξής:

«Γνωρίζετε, δηλαδή, ότι η πάλη των τάξεων παραμένει ιστορικά αδικαίωτη, ενώ η διεθνής καπιταλιστική μεθοδολογία σαμποτάρει την πρωτοβουλία της κολχόζνικης ιδιοκτησίας, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένας σεχταρισμός, που αποπροσανατολίζει τις μάζες και τις αφήνει σε ένα τέλμα ιδεολογικής σύγχυσης με ανεπανόρθωτες συνέπειες στην ανάπτυξη του κινήματος της εργατικής τάξης και της αποδέσμευσής της από τα ιμπεριαλιστικά δεσμά;»

Οι θαλασσοδαρμένοι της «ταξικής πάλης» με την επίπλαστη αναλυτική σκέψη (που φτάνει σε μεγάλα βάθη), αποφεύγουν εντέχνως να αναφερθούν στον παράλογο γραφειοκρατικό παρεμβατισμό  της Υπηρεσίας τους (Αποκεντρωμένη Διοίκηση) όταν για δύο (2) ολόκληρα χρόνια αρνιόταν την έγκριση του οργανισμού της ΠΝΑι κάνοντας κατάχρηση αρμοδιότητας και από έλεγχο νομιμότητας που από το νόμο οφείλει, ασκούσε έλεγχο σκοπιμότητας με προκλητικά επιχειρήματα.”
Η συκοφαντία δεν μπορεί να γίνεται τέχνη – κατέληξε ο ίδιος.

Πηγή :  http://www.rodiaki.gr

Ενημερώθηκε 07/12/2016 :

071216-rodiaki_all_p

syroxori

Ανοικτή επιστολή ΣΥΠΝΑΠΕΔ με θέμα «Χωροταξικός και λειτουργικός επαναπροσδιορισμός της Αυτοδιοίκησης. Για να λειτουργήσουν τα Δωδεκάνησα χρειάζονται έδρα Περιφέρειας στη Ρόδο»

26 Νοεμβρίου 2016

Υπόμνημα προς τους Υπουργούς απέστειλε ο ΣΥΠΝΑΠΕΔ περιγράφοντας τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό των υπηρεσιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Π.Ν.Αι. : Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση κάνει κατάχρηση αρμοδιότητας και από έλεγχο νομιμότητας που από το νόμο οφείλει, ασκεί έλεγχο σκοπιμότητας με προκλητικά επιχειρήματα.

26 Μαΐου 2015

Επιστολή στον υπουργό Εσωτερικών από το σύλλογο των εργαζομένων της Περιφέρειας

31 Μαΐου 2015

Το κεντρικό κράτος διατηρεί τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις διαιωνίζοντας την καχυποψία και την επιφύλαξη της διοικητικής και πολιτικής αυτοτέλειας της τοπικής αυτοδιοίκησης Α΄και Β΄ βαθμού.

Συγκροτήθηκε σε σώμα το δ.σ. των εργαζομένων στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου

ΟΣΕΑΔΕ : Ερωτήματα που προκύπτουν από τις θέσεις του ΣΥΠΝΑΠΕΔ για τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις

ΣΥΠΝΑΠΕΔ : Προτάσεις για την αναθεώρηση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

 

 

Advertisements