«Για τη ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, κανένας «άριστος» δεν χάνεται», σχολιάζει σκωπτικά ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του για τον διορισμό του Β.Σπανάκη στη θέση του γραμματέα Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων της ΝΔ.

perif_aigaiopel_enimerosi_42blue_1small

Παραιτήθηκε ο Β. Σπανάκης

«Για τη ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, κανένας «άριστος» δεν χάνεται», σχολιάζει σκωπτικά ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του για τον διορισμό του Β. Σπανάκη στη θέση του γραμματέα Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων της ΝΔ.   

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τοποθέτησε τον Βασίλη Σπάνακη γραμματέα Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων (ΕΚΟ). Όμως ο Β. Σπανάκης είχε παραιτηθεί προ μηνός από τη ΝΔ λόγω της λαθροχειρίας που έγινε στο όνομά του στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ!

Ο γνωστός Μητσοτακικός Β. Σπανάκης ήταν γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ, αλλά υποχρεώθηκε να παραιτηθεί μετά τον σάλο που ξέσπασε. Τελικά ο Κ. Μητσοτάκης τον… συγχώρεσε – για την ακρίβεια άφησε να ξεχαστεί το σκάνδαλο και τον επανέφερε στην ιεραρχία της ΝΔ που δεν μπορεί αν δεν έχει εμπλεκόμενους σε λαθροχειρίες.

Υπενθυμίζουμε την λαθροχειρία στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ. Ο τότε γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ Βασίλης-Πέτρος Σπανάκης ήταν εκλεγμένος σύνεδρος, αλλά απουσίαζε από τον χώρο του συνεδρίου κατά τη διάρκεια κρίσιμης ψηφοφορίας για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΑΔΕΔΥ.

Τότε άλλο στέλεχος του κόμματος, ο Απόστολος Παπαντώνης, ο οποίος είναι μέλος της Ομοσπονδίας των Τελωνειακών και μέλος της ΔΑΚΕ, επιχείρησε χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του Σπανάκη και συγκεκριμένα το διαβατήριο και την κάρτα συνέδρου του να ψηφίσει αντ’ αυτού.

Ο δικαστικός αντιπρόσωπος αντελήφθη εγκαίρως τη λαθροχειρία και ζήτησε τη σύλληψη του Απόστολου Παπαντώνη. Λίγη ώρα αργότερα περιπολικό έφτασε έξω από το NOVOTEL και προσήγαγε το στέλεχος της ΔΑΚΕ προκειμένου να ακολουθηθεί η διαδικασία του αυτοφόρου για το αδίκημα της πλαστοπροσωπίας. Ο Παπαντώνης σύμφωνα με πληροφορίες κρατήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας.

Στις 2 Δεκεμβρίου 2016 πηγές της ΝΔ ανέφεραν τα εξής :

«Τα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που φέρονται να εμπλέκονται σε γεγονότα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου της ΑΔΕΔΥ, υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους, οι οποίες και έγιναν αμέσως αποδεκτές».

Σήμερα 19-1-2017 το σχόλιο του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής :

«Ο διορισμός του κ. Β. Σπανάκη, δήθεν παραιτημένου Γραμματέα Οργανωτικού της Ν.Δ., στη θέση του  Γραμματέα Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων της Ν.Δ., δεν μας εκπλήσσει. Για τη Ν.Δ. του κ. Μητσοτάκη, κανένας “άριστος” δεν χάνεται. Απ’ ότι φαίνεται, προσόντα όπως η λαθροχειρία και η πλαστοπροσωπία σε εκλογές της ΑΔΕΔΥ, θεωρούνται από τον κ. Μητσοτάκη απαραίτητα προσόντα ενός καλού βιογραφικού. Έτσι ονειρεύεται ο κ. Μητσοτάκης να κυβερνήσει: με ψέματα, λαθροχειρίες και καλπονοθείες. Ο κόσμος, όμως, τον έχει καταλάβει, όσο κι αν ο ίδιος τον θεωρεί…”εντολοδόχο”».

Πηγές : http://www.capital.gr   http://www.avantipopolo.gr   http://www.topontiki.gr

Advertisements