Αυτή η ιστορία με την γέφυρα Κρεμαστής… εκθέτει τους πάντες!

perif_aigaiopel_enimerosi_42blue_1small

Αποτέλεσμα εικόνας για γεφυρα κρεμαστης ροδου

Αυτή η ιστορία με την γέφυρα Κρεμαστής… εκθέτει τους πάντες! Τουλάχιστον ας το ξεχάσουν το θέμα μέχρι να γίνει (αν γίνει) διότι εντείνεται ο εκνευρισμός του κόσμου! Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν, τόσο καλύτερα!   

Ποιος φταίει ή ποιος δεν φταίει, δεν είναι τόσο σημαντικό. Η  ουσία είναι ότι δεν έχει κατασκευαστεί ακόμα γέφυρα! Το ερώτημα μάλιστα που προκύπτει είναι… αν θα γίνει!

Πηγή : http://www.rodiaki.gr

Συνεχίζονται οι προσπάθειες για τη γέφυρα της Κρεμαστής. Την προηγούμενη περιφερειακή αρχή για έργο-φάντασμα, κατήγγειλε ο Αγγ. Ανανίας

20 Ιανουαρίου 2017

Στις υπηρεσίες του ελεγκτικού συνεδρίου βρίσκεται προς εξέταση και έγκριση η απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου για τη σύναψη σύμβασης με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, που αφορά την υλοποίηση ερευνητικού προγράμματος για τη γέφυρα Κρεμαστής.

Συνέχεια ανάγνωσης   https://www.rodiaki.gr/article/356502/synexizontai-oi-prospatheies-gia-th-gefyra-ths-kremasths

Με 10.000 ευρώ βρήκαν την λύση για την γέφυρα Κρεμαστής! Ενώ η πολιτεία αδυνατεί εδώ και δεκαετίες…

29 Μαρτίου 2016

Λύση στο χρόνιο πρόβλημα της ασφάλειας της γέφυρας της Κρεμαστής με τη χρήση εφαρμογών αυτοματισμού, κατάφεραν να δώσουν μαθητές και μαθήτριες του ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, με την εργασία που έκαναν η οποία μάλιστα απέσπασε το 1ο βραβείο στο πανελλήνιο μαθητικό συνέδριο Επιστήμης και Τεχνολογίας ACSTAC.

Συνέχεια ανάγνωσης  http://www.rodiaki.gr/article/274638/me-10-000-eyrw-brhkan-thn-lysh-gia-thn-gefyra-kremasths#ixzz4WX8sgaL6

Τη Δευτέρα έγινε η εγκατάσταση της εταιρίας που ανέλαβε το έργο »ΓΕΦΥΡΑ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ»

20 Ιουνίου 2014

gef-2 - Copy

Τη Δευτέρα 16 Ιουνίου έγινε η εγκατάσταση της εταιρίας που ανέλαβε το έργο »ΓΕΦΥΡΑ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ»
Η εγκατάσταση έγινε παρουσία των αρμόδιων υπαλλήλων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του εργολάβου του έργου κ. Βασίλη Βαμβουρέλη, του Προέδρου της Κοινότητας Κρεμαστής κ. Νίκου Κεφαλάκη και του Συμβούλου κ. Άγγελου Ανανία.
Συζητήθηκαν κάποια θέματα διαχείρισης της συγκοινωνίας κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών και διάφορα ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Ο Πρόεδρος

Νίκος Κεφαλάκης

gef-3 - Copy

Πηγή : http://rodosinfonews.com/ti-deftera-egine-i-egkatastasi-tis-etairias-pou-anelave-to-ergo-gefyra-kremastis/

 

Advertisements