Με αστεία και φτηνά επιχειρήματα ο ΓΓ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, “πνίγει” τις απαντήσεις του ΓΕΝ, αλλά όχι και την εμπάθειά του. Στο χαμένο e-mail κρύφτηκε και η αξιοπρέπεια του θεσμού που υπηρετεί

perif_aigaiopel_enimerosi_42blue_1small

χατζημαρκος θεοδωριδης

Τρεις σελίδες χρειάστηκε ο Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην πολύ φθηνή προσπάθεια του να «πνίξει» το προηγούμενο επιχείρημά του, ότι δήθεν δεν διαθέτει την έγκριση του ΥΕΝ για τις προγραμματικές συμβάσεις της ΠΝΑΙ με τα Δημοτικά Λιμενικά Ταμεία, για τα υδατοδρόμια.  

Επιχείρημα που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει, αφού τα έγγραφα του ΥΕΝ τον εξέθεσαν και αποκάλυψαν τους ψευδείς ισχυρισμούς του και στο τρισέλιδο αφήγημα του απέφυγε κάπου να αναφέρει ότι τελικά την έγκριση του ΥΕΝ την έχει από τις 8 Δεκεμβρίου 2016, του την επανέλαβε το ΥΕΝ στις 16 Δεκεμβρίου (το έγγραφο επισυνάπτεται) και αυτός δηλώνει στις 18 Ιανουαρίου ότι δεν την έχει. Για αυτή την τελευταία  επιστολή του, της 18ης Ιανουαρίου, δεν βρήκε χώρο στο τρισέλιδο αφήγημα του να δώσει την παραμικρή εξήγηση.

Όσο για την έγκριση του ΓΕΝ,  ο ΓΓ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου έχει δύο αναφορές, όπου και στις δύο δεν μπορεί να κρύψει ότι την έλαβε, αλλά προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από δύο απίθανα, ακόμα και για εκείνον, »εφευρήματα» : την μεν πρώτη έγκριση του ΓΕΝ την βάφτισε «γενική άποψη» και η δεύτερη «πνίγηκε» στο απίθανο και φαιδρό  επιχείρημα ότι εστάλη σε… ανύπαρκτη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου !!!

Το πιο διαφωτιστικό όμως κομμάτι της τρισέλιδης ανακοίνωσης του κ. Θεοδωρίδη είναι η τελευταία παράγραφος όπου στην κορύφωση της ιδιαίτερης ψυχικής κατάστασης κάτω από την οποία συνέταξε τον τραγικό απολογισμό του στο θέμα,  αναρωτιέται “πότε και με ποιά δικαιολογία ανακηρύχθηκε ο Περιφερειάρχης  Ν. Αιγαίου πατέρας των υδατοδρομίων του Αιγαίου”.

Το μόνο τελικά που δεν κατάφερε να «πνίξει» ο κ. Θεοδωρίδης, είναι την προσωπική του εμπάθεια, που ξεχείλισε στην τελευταία παράγραφο της τρισέλιδης ανακοίνωσής του, για να απαντήσει με τον πιο σαφή τρόπο στο ερώτημα για ποίο λόγο πολεμά τόσο λυσσαλέα την προοπτική του δικτύου υδατοδρομίων στα νησιά μας.

Για να μην αφήσουμε όπως αναπάντητο το υπαρξιακό ερώτημα του κ. Θεοδωρίδη για το ποιός είναι ο “πατέρας’” των αγέννητων υδατοδρομίων του Αιγαίου και για να προστατεύσουμε την ελπίδα κάποτε αυτά να “γεννηθούν”’, απαντάμε : ΕΣΕΙΣ είστε κ. Θοεδωρίδη ο «πατέρας” και των υδατοδρομίων αλλά και όλων ημών . Γνήσιος ελεγκτής νομιμότητας, σκοπιμότητας και φρονημάτων!

Διαβάστε εδώ ένα ακόμη έγγραφο του ΥΕΝ, της 16ης Δεκεμβρίου 2016, όπου επιβεβαιώνει ότι οι εγκρίσεις έχουν δοθεί και ότι κάθε άλλο αίτημα περί νέων εγκρίσεων υποβάλλεται εκ του περισσού και εκ του πονηρού.

Πηγή : http://www.pnai.gov.gr

Νέα «επίθεση» της Αποκεντρωμένης διοίκησης, στον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο με αφορμή τις διαδικασίες κατασκευής υδατοδρομίων

Με τις δηλώσεις του ο Ν. Θεοδωρίδης απάντησε σήμερα στο ερώτημα αν η λειτουργία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης είναι αποτέλεσμα ανικανότητας ή σκοπιμοτήτων. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου δίνει στη δημοσιότητα και νέα έγγραφα για τα υδατοδρόμια που διαψεύδουν και εκθέτουν τον Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης

Ν. Θεοδωρίδης: Υπάρχουν σκοπιμότητες από την πλευρά της Περιφέρειας

Ερωτηματικά εγείρει πλέον η στάση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου στο ζήτημα των υδατοδρομίων. Στα όρια της εμμονής η συνεχής «ανακάλυψη» προσκομμάτων για να μην υλοποιηθεί το μεγάλο αναπτυξιακό έργο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Νίκος Θεοδωρίδης: Η αδικία δεν μπορεί να γίνεται τέχνη!

«Μέχρι να αποσαφηνίσει ο κ. Θεοδωρίδης αν ο νομοθέτης, όταν αναφέρεται σε μηχανήματα και μέσα, εννοεί και τα οχήματα, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μπορεί να εξετάσει την δυνατότητα σύστασης Σώματος Ιππικού»

Νίκος Θεοδωρίδης: Εντολές για παρανομίες, δεν δέχτηκα ποτέ, ούτε πρόκειται να δεχτώ απο κανένα! Προτιμώ να πάω σπίτι μου!

8 Ιουλίου 2016

Γ. Χατζημάρκος: «Τα 25.000 στρέμματα που κάηκαν στην Απολακκιά, έχουν ονοματεπώνυμο»

8 Ιουλίου 2016

Απορρίφθηκαν αποφάσεις της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου απο την Αποκεντρωμένη Διοίκηση

«Θα παραμείνω για λίγο ακόμη ψύχραιμος» διαμηνύει ο Περιφερειάρχης

5 Ιουλίου 2016

Απάντηση Περιφερειάρχη στη Αποκεντρωμένη : Τα περί άσκησης πιέσεων για την έκδοση ευνοϊκών αποφάσεων, είναι ένας αυθαίρετος, αναπόδεικτος ισχυρισμός της ΑΔΑι που συνιστά ταυτόχρονα και βαρύτατη συκοφάντηση κατά της σημερινής Περιφερειακής αρχής.

4 Ιουλίου 2016

Ο Περιφερειάρχης μίλησε «έξω από τα δόντια» για τις πρακτικές της Αποκεντρωμένης. Απάντηση από τον Γ.Γ.

Το κεντρικό κράτος διατηρεί τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις διαιωνίζοντας την καχυποψία και την επιφύλαξη της διοικητικής και πολιτικής αυτοτέλειας της τοπικής αυτοδιοίκησης Α΄και Β΄ βαθμού.

 

 

Advertisements