Ανακοίνωση της Coca Cola Τρία Έψιλον με αφορμή δικαστική απόφαση (217/2017 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών)

perif_aigaiopel_enimerosi_42blue_1small

Ψευδή και δυσφημιστικά κρίθηκαν με δικαστική απόφαση συνθήματα με γενικό τίτλο “ούτε γουλιά” σε βάρος της εταιρείας Coca Cola Τρία Έψιλον και των προϊόντων της, καθώς και άλλα συνθήματα με τα οποία αμφισβητούνται, μεταξύ άλλων, οι εργοδοτικές της πρακτικές και ότι η παραγωγή των προϊόντων και η φορολόγηση της εταιρείας γίνεται πράγματι στην Ελλάδα.    

Σύμφωνα με σχετική δήλωση της εταιρείας, με πρόσφατη δικαστική απόφαση (217/2017 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών), “κρίθηκαν ψευδή και δυσφημιστικά τα συνθήματα με γενικό τίτλο “ούτε γουλιά” σε βάρος της εταιρείας και των προϊόντων μας, καθώς και άλλα συνθήματα με τα οποία αμφισβητείται, μεταξύ άλλων, ότι η παραγωγή των προϊόντων μας και η φορολόγηση της εταιρείας μας γίνεται πράγματι στην Ελλάδα ή αμφισβητούνται οι εργοδοτικές μας πρακτικές”.

Η εταιρεία προχώρησε σε αυτή τη δήλωση “προκειμένου να ενημερώσουμε το κοινό και τους καταναλωτές μας ότι  τα συγκεκριμένα συνθήματα ή παρόμοιου περιεχομένου μηνύματα που τυχόν διακινούνται είναι ψευδή. Για περισσότερες πληροφορίες ως προς το ιστορικό της υπόθεσης και για κάθε λεπτομέρεια που αφορά στην παραγωγή των προϊόντων μας στην Ελλάδα και την απασχόληση στην εταιρεία μας, το κοινό μπορεί να επισκέπτεται τη σελίδα gr.coca-colahellenic.com/gr/drastiriotita/paragogikes-monades/topiki-paragogi/ και την ιστοσελίδα μας gr.coca-colahellenic.com.”.

Η Coca Cola Τρία Έψιλον αναφέρει ότι “η δέσμευσή μας στη χώρα μας και στην τοπική ανάπτυξη παραμένει σταθερή μας προτεραιότητα. Δείχνοντας ανθεκτικότητα και προσαρμοστικότητα μέσα σε ένα ευμετάβλητο περιβάλλον, έχουμε οργανώσει τη δραστηριότητά μας με τρόπο που διασφαλίζει σταθερότητα και ανάπτυξη, τόσο σήμερα όσο και στο μέλλον, για την εταιρεία μας, τους εργαζομένους μας και τους συνεργάτες, προμηθευτές, πελάτες μας στην Ελλάδα”.

Πηγή : http://gr.coca-colahellenic.com

 

«Ούτε γουλιά Coca Cola» το σύνθημα μποϊκοτάζ!

 

Advertisements